Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 05.06
PPL Středa 05.06
Osobní odběr Čtvrtek 06.06
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Chcem zmeniť svoj život, ale nemám na to čas (slovensky)

Chcem zmeniť svoj život, ale nemám na to čas
5 %

94  Kč 99 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Chceli by ste mať viac času na splnenie svojich snov a želaní? Venujete väčšinu času povinnostiam a zostáva vám ho málo na odpočinok, sebazdokonaľovanie či rodinu? Snažíte sa až na hranicu potreby všetky´ch okolo seba? Chceli by ste, aby vám niekto pomohol v domácnosti, aby ste mali viac času užívať si život? Potrebovali by ste viac času a peňazí, aby ste mohli prejsť na uspokojivejšiu prácu a životny´ šty´l?
Ak áno, potom je táto kniha určená aj vám. Nájdete v nej odvahu aj návod, ako si vytvoriť radostny´, zmysluplny´ a úspešny´ život.
Ak máte predstavu, ako by sa váš život zlepšil, keby ste mali viac času, ste na správnej ceste toto svoje želanie uskutočniť. Dokážete to! Voľny´ čas nehľadáme, voľny´ čas si vytvárame. Či už máte na čas aky´koľvek názor – že ho máte veľa, alebo že ho nemáte dosť –, máte v každom prípade pravdu!
Autor:
Nakladatel: Synergie
ISBN: 9788073702823
Jazyk : Slovenština
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 302
Zařazení: populárně-naučné publikace úspěch interpersonální vztahy životní harmonie smysl života management času volný čas sebeřízení
Mohlo by se vám také líbit..