Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Úterý 07.05
PPL Úterý 07.05
Osobní odběr Čtvrtek 09.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Robotická chirurgie v gynekologii

Robotická chirurgie v gynekologii

1075  Kč 1 095 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha našeho předního experta v oboru gynekologie-porodnictví je průvodcem současným stavem využití roboticky asistované laparoskopie v prostředí a podmínkách české gynekologické praxe. V rámci gynekologie je roboticky asistovaná laparo skopie využívána k provádění hysterektomií z benigních indikací, myomektomií, tubárních reanastomóz, radikálních hysterektomií, lymfadenektomií a sakrokolpopexí. Robotem asistovaná chirurgie v gynekologii je ve srovnání s otevřenou nebo laparoskopickou chirurgií charakterizována menšími krevními ztrátami a zejména kratší dobou hospitalizace. Úvodní kapitoly se věnují přípravě pacienta, inzerce trokarů a instrumentariu, v dalších kapitolách jsou podrobně vyloženy jednotlivé oblasti využití – tubární mikro chirurgie, adnexektomie, myomektomie, hysterektomie, sakrokolpopexe a dále terapie endometriózy, a gynekologických malignit.
Autor:
Nakladatel: Maxdorf
ISBN: 978-80-7345-398-5
Jazyk : Čeština
Vazba: Vázaný
Počet stran: 176
Zařazení: anatomie člověka kolektivní monografie gynekologické operace pánev (anatomie) robotická chirurgie laparoskopická chirurgie břišní stěna
Mohlo by se vám také líbit..