Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Asertivita - umění být silný v každé situaci

Asertivita - umění být silný v každé situaci
14 %

275  Kč 319 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Není potřeba vyvíjet nátlak, abyste dosáhli toho, co chcete. Existují jednoduché způsoby, jak se prosadit, které vám přináší tato kniha. Poradí vám a na příkladech ukáže, jak jednat asertivně, vybaví vás praktickými nástroji a technikami ke zvládnutí celé řady situací v práci i osobním životě a poradí vám, jak: * získat na pracovišti respekt, který si zasloužíte, * vyjít s rodinou, přáteli a sousedy a poradit si ve složitých společenských situacích, * být sebejistí během prezentací a porad, * získat plnohodnotné služby od obchodníků, řemeslníků či na úřadech, * zvládnout nepříjemné chování nebo jednání a vyrovnat se s konflikty, * vyjít se svým nadřízeným a dokázat říci „ne“, * udržet si svoji asertivitu a s ní i kvalitní a vyvážený život. Nenechte se odstrkovat – naučte se, jak se prosadit a vyrovnat se s každou choulostivou situací s důstojností a sebevědomím. JE NA ČASE STÁT SI ZA SVÝM!
Autor:
Nakladatel: Grada
ISBN: 978-80-247-5197-9
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 208
Zařazení: příručky interpersonální komunikace interpersonální vztahy pozitivní myšlení asertivita rozvoj osobnosti sebedůvěra komunikační dovednosti
Mohlo by se vám také líbit..