Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 23.04
PPL Úterý 23.04
Osobní odběr Středa 24.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Knih se jen tak nezbavíme

Knih se jen tak nezbavíme
8 %

274  Kč 298 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Přihlížíme právě soumraku knihy? Obstojí kniha jako nosič informací i do budoucna, nebo se stane jen luxusním dárkovým artefaktem? Na podobné otázky hledá odpověď Jean-Philippe de Tonnac, francouzský novinář a spisovatel, v rozhovoru, který vedl s proslulým italským medievalistou, sémiotikem a spisovatelem Umbertem Ecem a s francouzským scénáristou Jeanem-Claudem Carrierem. Oba myslitelé si nejprve kladou otázku, zda se změnou formy - to jest přechodem k e-bookům - změní i samotný pojem knihy, a rozvíjejí širší úvahy o archivaci dat, uchovávání osobních vzpomínek a funkcích knihy coby nositelky kultury. Na přetřes se však dostanou i nečekaně praktické otázky: dá se například číst e-book ve vaně?
Autor:
Nakladatel: Argo
ISBN: 9788025702666
Jazyk : Čeština
Počet stran: 240
Zařazení: 20.-21. stol. rozhovory filmoví scenáristé literární tvorba italští spisovatelé intelektuální život názory a postoje francouzští spisovatelé knižní kultura literatura a společnost čtenářství knihy dějiny četby dějiny knižní kultury bibliofilství Carrière, Jean-Claude, dějiny knihy dějiny knihovnictví film a literatura
Mohlo by se vám také líbit..