Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Úterý 07.05
PPL Úterý 07.05
Osobní odběr Čtvrtek 09.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Islám a křesťanství v Bibli

Islám a křesťanství v Bibli
8 %

64  Kč 69 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Křesťanství a islám jsou dvě velká světová náboženství, obě s více než miliardou následovníků. Přestože mají z praktického hlediska mnoho společného, zeje mezi nimi hluboká propast. Jedním z hlavních důvodů je nedostatek informací a vzájemného pochopení. Aby nám naše společné dědictví mohlo být ku prospěchu, musíme hledat možné cesty vzájemného sblížení.
Obsahem této publikace není nic nového, jedná se pouze o shrnutí některých citátů z Bible, které dokládají tvrzení muslimů, že islám není novým náboženstvím s cizími zásadami a základním učením. Muslimové dnes následují učení všech Božích proroků (jak je najdeme v Bibli). Právě muslimové se nejvíce řídí učením Ježíše Krista (mír s ním) a zaslouží si tedy, aby se jim říkalo praví následovníci Ježíše Krista. Islám je náboženstvím, které bychom mohli nazvat biblickým, protože prvky islámské víry a praxe jsou v Bibli jasně patrné, a to jak v tzv. Starém, tak i v tzv. Novém zákoně.
A právě to se snaží tato publikace objasnit.
Autor:
Nakladatel: Ústředí muslimských obcí
ISBN: 9788090437388
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 60
Zařazení: přednášky učení islámu biblická interpretace křesťanské učení biblické citáty biblická exegeze křesťanství a islám
Mohlo by se vám také líbit..