Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 03.04
PPL Středa 03.04
Osobní odběr Čtvrtek 04.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Úspěšné podnikání a zákon přitažlivosti

Úspěšné podnikání a zákon přitažlivosti
37 %

312  Kč 496 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Výukové CD přináší nové a originální poznatky, na základě kterých si vytvoříte snadno a rychle zaměstnání nebo podnikání takové, jaké chcete. Vše, co bylo stvořeno ve viditelné fyzické realitě, jakákoli naše činnost, naše cíle a přání, naše představy o podnikání, vztazích a úspěchu, vychází ze základních principů vesmírných zákonů. Jejich poznání vám zajistí úspěch v oblasti života, kterou si vyberete.

Již nebudete hledat, v čem podnikat, protože je pro vás připraven postup, jak si určit své správné a vhodné podnikání. Už nebudete překvapeni, co vás potká v podnikání ani v životě, protože si vše vytvoříte tak, jak budete chtít. Podnikání se pro vás stane snadné a začnete podnikat s radostí.

Kurz Úspěšné Podnikání a Zákon Přitažlivosti je jedním ze čtyř výukových CD, které se zabývají komplexní tématikou života. Principy a poznatky, které jsou zde prezentovány, jsou s úspěchem vyzkoušeny v praxi. Další výuková CD

- Jak si plnit svá přání a cíle - Ovládejte svoji realitu, změňte svůj život
- Finanční Nezávislost a Zákon Přitažlivosti
- Ti Druzí - Jak mít vztahy, které chceme
Autor:
Nakladatel: Trans World Tour
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..