Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Zpěv křídel

Zpěv křídel
20 %

255  Kč 319 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
V druhém svazku edice Dech života tentokrát najdete fascinující fotografie ptáků z celého světa. Barevné snímky Pavla Bačeho umocňují nadčasové texty známých osobností (Gary Snyder, Jan Skácel, Margaret Cravenová, Iva Bittová, Forrest Carter, Erazim Kohák, Romain Rolland, Miloslav Nevrlý a další), které sestavil Ivo Stehlík.
Podstatou knihy je však její duch nezastíraného obdivu a lásky k ptačímu světu, k přírodě, důraz na zachování jejího plného potenciálu, svobody a divokosti. Na konci knihy jsou veřejnosti představeny dvě nevládní organizace, které se zabývají zkoumáním a ochranou ptáků - Česká společnost ornitologická a křesťanská organizace A Rocha.
Součástí publikace je také podrobný seznam použité literatury a seznam vyobrazených ptáků, který dává celé knize punc svérázného poznávacího atlasu s více než padesáti druhy opeřenců.
Autor:
Nakladatel: Stehlík
ISBN: 9788086913070
Jazyk : Čeština
Vazba: pevná
Počet stran: 137
Zařazení: fotografické publikace životní moudrost životní harmonie literární texty člověk a příroda duchovní tradice náboženství a příroda
Mohlo by se vám také líbit..