Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 16.05
PPL Čtvrtek 16.05
Osobní odběr Pátek 17.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Almanach medievisty-editora

Almanach medievisty-editora
12 %

309  Kč 350 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Almanach medievisty-editora je výstupem z činnosti Komise pro vydávání středověkých pramenů diplomatické povahy při Historickém ústavu Akademie věd ČR. Publikace se člení na oddíly Články, Kronika, Bibliografie a Komise. V oddíle Články čtenář nalezne přehledy bádání a autoreferáty k publikovaným edicím.

Autoři představují diplomatářové edice ze střední a severní Evropy, české regestové edice a další edice listinného materiálu či úředních knih (kyperské edice, edice polonik z Uher, resp. ze Slovenska, edici matriky krakovské univerzity, připravované edice českých formulářových sbírek a akt korektora kléru). Oddíl Bibliografie prezentuje soupisy publikační činnosti několika předních českých editorů, historiků a archivářů a soupis v České republice knižně publikovaných vědeckých edicí středověkých pramenů diplomatické povahy za poslední dvě desetiletí. Oddíl věnovaný komisi poskytuje přehled činnosti a biogramy jejích členů.
Autor:
Nakladatel: Historický ústav AV ČR, v.v.i.
ISBN: 9788072861897
Jazyk : Čeština
Počet stran: 238
Zařazení: 20.-21. stol. články medailony personální bibliografie písemné prameny archiváři vydavatelská činnost 12.-16. stol. almanachy listiny 18.-21. stol. odborné bibliografie 14.-19. stol. editoři diplomatika diplomatáře regesta edice
Mohlo by se vám také líbit..