Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 26.04
PPL Pátek 26.04
Osobní odběr Pondělí 29.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Slova útěchy

Slova útěchy
25 %

172  Kč 230 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha je do jisté míry populárním výkladem díla dánského filosofa Sorena Kierkegaarda a úvahou o smyslu útěchy a soucitu v lidském životě. Autor, známý protestantský farář a spisovatel, se Kierkegaardovým dílem a myšlením zabýval po celý život a pro jeho existenciální závažnost se rozhodl zpřístupnit jej široké čtenářské obci. Vychází z Kierkegaardových útěšných dopisů přátelům a známým, především však z dopisu těžce nemocné švagrové, které obsahují mnoho stěžejních Kierkegaardových myšlenek týkajících se lidské existence na cestě k niternosti - sebeuskutečnění. Autor tyto myšlenky rozvíjí, srovnává s dalšími úryvky z Kierkegaardových děl, především ze Skutků lásky a Vzdělavatelných řečí, uvádí je do kontextu se současným životem a světovou literaturou. Činí tak naléhavě a s vnitřní zaujatostí, v osobní, a díky tomu velmi přesvědčivé podobě.
Autor:
Nakladatel: Kalich
ISBN: 9788070171608
Jazyk : Čeština
Počet stran: 208
Zařazení: 19. stol. korespondence úvahy texty komentáře smysl života filozofové názory a postoje utrpení křesťanští teologové křesťanská literatura křesťanská láska útěcha
Mohlo by se vám také líbit..