Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 06.05
PPL Pondělí 06.05
Osobní odběr Úterý 07.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Beránek

Beránek
35 %

226  Kč 349 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Sundala jsem Ježíše z kříže, abych ho vrátila lidem, říká autorka příběhu o svobodě, lásce a odpovědnosti za svět náš vezdejší.
Román o Ješuovi (Ježíšovi) z Nazareta, Miriam (Máří Magdaleně), Janu Křtiteli a učednících vypráví trochu jiný příběh než ten, který známe z evangelií. Ješua se s Janem Křtitelem seznámí během pobytu v komunitě vzdělaných Esejců, ke kterým vstoupil do učení. Záhy jsou však oba vyhoštěni pro své revoluční názory. Naplnit proroctví Starého zákona cítí jako své poslání. Během křtů u řeky Jordán získávají první učedníky. Tamtéž se setkávají s mladou ženou jménem Miriam. Úsilí o náboženskou reformu však vzbudí nepřátelství židovských konzervativců i římských okupantů. Po smrti Jana Křtitele pokračuje v šíření svého učení Ješua sám a neváhá pro věc obětovat i vlastní život.
Kniha vyšla poprvé v roce 2000 a její další vydání vychází vstříc čtenářům, kteří se po ní již několik let marně ptají.
Autor:
Nakladatel: NOVELA BOHEMICA
ISBN: 9788090457379
Jazyk : Čeština
Vazba: pevná
Počet stran: 556
Zařazení: biografické romány české romány biblické postavy Ježíš Kristus biblické události 1. stol. ukřižování Ježíše Krista
Mohlo by se vám také líbit..