Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 19.04
PPL Pátek 19.04
Osobní odběr Pondělí 22.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Bhagavadgíta a Uttaragíta

Bhagavadgíta a Uttaragíta
23 %

154  Kč 200 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Jedinečný soubor dvou významných děl indické filozofie Bhagavadgíty a Uttaragíty, které spolu souvisejí. První je působivým dialogem, součástí jednoho ze dvou největších indických eposů Mahábháraty, jehož název lze přeložit jako „Píseň vznešeného“. Ve svém symbolismu obsahuje mystérium vnitřního zápasu člověka a jeho odvěkého hledání smyslu života. Uttaragíta neboli „Píseň zasvěcení“ je v jistém smyslu pokračováním, výsledkem procesu boje započatého v Bhagavadgítě, s konkrétními praktickými radami pro jejího hrdinu Ardžunu, který čelí novému pokušení usínaje na vavřínech své slávy. Nadčasové myšlenky obou děl daleko přesahují obsahový i časový rámec indické filozofie, Ardžuna by se mohl jmenovat jako kdokoli z nás, kdo v touze dát svému životu hlubší cíl svádí každodenně mnoho malých bitev.
Nakladatel: Nová Akropolis
ISBN: 9788086038605
Jazyk : Čeština
Vazba: pevná
Počet stran: 200
Zařazení: sebepoznání texty komentovaná vydání indická filozofie učení hinduismu posvátné spisy džňánajóga bhaktijóga karmajóga
Mohlo by se vám také líbit..