Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Grilování

Grilování
36 %

191  Kč 299 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Grilování se perfektně hodí k tradičnímu duchu stolování obyvatel. Při grilování téměř nikdy není jen jeden kuchař. Co by také mohlo být příjemnější než jídlo pod širým nebem, na terase nebo na zahradě, v podvečer na konci jara nebo na začátku léta?
Jeho krása vychází z jednoty rozumu a citu: vyžaduje zkušené oko, aby se jídlo nespálilo; na druhou stranu nechává hodně prostoru pro fantazii. Academia Barilla vybrala pro tuto knihu 50 báječných receptů, které u vašeho grilu oceníte!

KUCHAŘKY KOLEKTIVU ACADEMIA BARILLA: V srdci Parmy, v jednom z nejproslulejších měst italské kuchyně, se nachází Barilla Center. Vzniklo na pozemcích bývalé továrny na těstoviny Barilla. Tento moderní architekto nický komplex je domovem Academie Barilly, jež byla založe na v roce 2004, aby podporovala umění italské kuchyně, chránila regionální gastronomické dědictví před imitacemi a padělky a podporovala velké tradice italského restauratérství.
Nakladatel: Naše vojsko
ISBN: 9788020614643
Jazyk : Čeština
Vazba: Vázaný
Počet stran: 128
Zařazení: kuchařské recepty grilovaná jídla
Mohlo by se vám také líbit..