Džemy a zavařeniny
213 Kč 299 Kč
Od dávných dob lidé pociťovali nutnost uchování potravy na méně příhodná období. Academia Barilla vybrala pro tuto knihu 50 receptů zavařenin, kompotů, džemů a čatní. Jakmile jste jednou ochutnali domácí zavařeniny, nikdy se nevrátíte ke kupovaným. Neexistuje nic lepšího než domácí zavařeniny, jež jakémukoliv jídlu dodají osobní, a tím i nezaměnitelnou chuť!
KUCHAŘKY KOLEKTIVU ACADEMIA BARILLA: V srdci Parmy, v jednom z nejproslulejších měst italské kuchyně, se nachází Barilla Center. Vzniklo na pozemcích bývalé továrny na těstoviny Barilla. Tento moderní architekto nický komplex je domovem Academie Barilly, jež byla založe na v roce 2004, aby podporovala umění italské kuchyně, chránila regionální gastronomické dědictví před imitacemi a padělky a podporovala velké tradice italského restauratérství.
| Nakladatel: | Naše vojsko |
| ISBN: | 9788020614667 |
| Jazyk : | Čeština |
| Vazba: | Vázaný |
| Počet stran: | 128 |
| Zařazení: | kuchařské recepty • konzervování zeleniny • konzervování ovoce • džemy • marmelády |
-
Kameny 2 od A do Z
Judy Hallová
-
Láska k šutrům pro děti
Vanek, Marcel
-
Encyklopedie geologie
Jan Petránek
-
Zeměpis I. v kostce pro střední školy
Karel Kašparovský; Pavel Kantorek
-
Drahé kameny a šperky
Wolfgang Hahl
-
Láska k železákům
Marcel Vanek
-
Drahé kameny Moravy a Slezska
Mrázek Ivan, Rejl Luboš
-
Evoluce svým vlastním tvůrcem
Miroslav Veverka
-
Drahé kameny naší Země
Marcel Vanek
-
Evoluční teorie
Václav Petr
-
Geologie
Petr Jakeš
-
Mamut Severní
Dennis Schatz
-
Smrt je mým řemeslem
Merle Robert
-
Malý princ
de Saint-Exupéry, Antoine
-
Koupení novináři - Jak politici, tajn...
Udo Ulfkotte
-
Bojový manuál - Příručka profesionáln...
