Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Tajemné kameny

Tajemné kameny
17 %

117  Kč 140 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
V krajině nacházíme pozoruhodné kameny nejrůznějších tvarů. Některé jsou spojovány s významnými událostmi či tajemnými pověstmi, jiné vztyčeny míří vzhůru do oblohy jako menhiry, které jsou prý dávnými astronomickými stavbami tajemných Keltů. Anebo jde o zapomenuté symboly pohanských rituálů, stejně jako zvláštní geometrické řady kamenů? A co když je v nich skryt nerozluštěný vzkaz dávných generací do vzdálené budoucnosti? Dokážeme ho přečíst? Při toulkách za tajemnými kameny poznejme mnohé málo známé kouty naší vlasti, okouzlující přírodu, pohledné vesničky a městečka, a také osudy lidí, kteří v těchto místech žili. Kniha významného autora Pavla Toufara je první z nové řady turistických průvodců Toulky, v níž vám přineseme nejen cenné rádce na cesty, ale zároveň také zajímavá historická fakta o daných oblastech.
Autor:
Nakladatel: Olympia
ISBN: 9788073763732
Jazyk : Čeština
Vazba: Paperback
Počet stran: 136
Zařazení: turistické průvodce Žatec (Louny, Česko : oblast) Rakovník (Česko : oblast) Kladno (Česko : oblast) megalitické památky Slaný (Česko : oblast) posvátné kameny menhiry
Mohlo by se vám také líbit..