Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 24.04
PPL Středa 24.04
Osobní odběr Čtvrtek 25.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Bratranci

Bratranci
26 %

167  Kč 225 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Humorně laděný román Bratranci je tematickým pokračováním povídek Jak jsem se nestal spisovatelem z roku 2012, a na rozdíl od jejich skromně znějícího názvu naopak dokládá, že Jan Nedoma spisovatelem je a byl snad už od narození.

Nedomovi románoví bratranci zahrnují širokou příbuzenskou komunitu mile hrabalovských pábitelů. Vysedávají pravidelně s Václavem Havlem ještě coby disidentem v hospodě Na Rybárně, kam Havel utíká přes dvorek na pivo a kus řeči před policajty, a setkají se s ním po letech i na Hradě, když je revoluční kvas vynese až do parlamentu. Nedomovy silné příběhy přes groteskní a místy až sarkastickou nadsázku svědčí o autorově znalosti reálného života, o jeho výjimečné empatii a laskavém pohledu na lidi a svět. Jan Nedoma se věnuje i dětské literatuře (Příběhy z malého domku, Příběhy ze zámku, Příběhy ze sadu a Eny, Edži a Marli). Jeho dvorní ilustrátorkou je výtvarnice Denisa Grimmová, která dokáže přetransformovat literární příběh do svébytné grafické podoby.

Autor:
Nakladatel: Mgr. Jiří Švejda
ISBN: 978-80-7382-384-9
Rok vydání: 2018
Jazyk : Čeština
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 256
Mohlo by se vám také líbit..