Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pátek 03.05
PPL Pátek 03.05
Osobní odběr Pondělí 06.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Zelenobílé století

Zelenobílé století
26 %

129  Kč 175 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace je jubilejním almanachem fotbalového klubu, jednoho z nejstarších a nejznámějších v naší zemi. Autor, renomovaný fotbalový historik, poutavou formou provází čtenáře rok po roce klubovou historií, představuje její stěžejní úspěchy i největší osobnosti, ale nezastírá ani klopýtnutí a nezdary. Nejnovější historie populárních „Klokanů“ je navíc spojena s jejich mimořádnými fanoušky, kteří hlavně v letošním roce projevili až nečekanou věrnost svému klubu, a to nejen tím, že se sami finančně podíleli na jeho záchraně před hrozbou ukončení činnosti, ale zejména tím, že fotbalovou i nefotbalovou veřejnost udivují na utkáních „Bohemky“ vysokou návštěvností, kterou mohou závidět prakticky všechny prvoligové kluby. Nedílnou součástí publikace je bohatá obrazová výbava a podrobná dokumentační příloha.
Autor:
Nakladatel: Nakladatelství Epocha s.r.o.
ISBN: 80-86328-93-7
Rok vydání: 2005
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 96
Zařazení: přehledy jubilejní publikace fotbal fotbalisté fotbalové zápasy fotbalové kluby Bohemians 1905 (sportovní klub) Vršovice (Praha, Česko)
Mohlo by se vám také líbit..