Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Ako Dávid prišiel o hlas (slovensky)

Ako Dávid prišiel o hlas
24 %

436  Kč 570 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Grafický román Ako Dávid prišiel o hlas zachytáva rodinné vzťahy na začiatku veľkého tresku: Miriam porodí svoje prvé dieťa a krátko nato sa dozvie o otcovej zákernej chorobe. Dávidova mladšia dcéra Tamara sa snaží zistiť, čo vlastne znamená zomrieť a ako by sa dala zachovať nejaká forma existencie aj po smrti. Paula sa nedokáže vyrovnať so skutočnosťou, že ju tu manžel necháva samu. A sám Dávid sa chce ešte raz vydať na more. Každý sa s týmito situáciami vyrovnáva po svojom rovnako ako v živote.
\nJudith Vanistendael bola nominovaná na tri Eisnerove ceny, ako aj na Grand Prix v Angouleme.\nNežné, hlboko osobné a neskutočne krásne. Hodnotný prírastok do kánonu grafických románov. The Guardian \n Táto kniha nie je len o tom, ako blížiaca sa smrť ovplyvňuje chorého a jeho rodinu, Vanistendael v nej odhaľuje to, čo nás všetkých spája... A to, v čom sme všetci osamotení. Los Angeles Times

\n
Autor:
Nakladatel: OZ Brak
ISBN: 978-80-89921-47-8
Rok vydání: 2022
Jazyk : SLK
Vazba: pevná
Počet stran: 280
Mohlo by se vám také líbit..