Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Pondělí 13.05
PPL Pondělí 13.05
Osobní odběr Úterý 14.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Průvodce světem Da Vinciho kódu

Průvodce světem Da Vinciho kódu
10 %

129  Kč 144 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Thriller Dana Browna Da Vinciho kód vyvolal mimořádný ohlas čtenářů po celém světě, které okouzlil důmyslnou zápletkou proloženou množstvím kódů a záhad i poněkud kontroverzními tvrzeními o Ježíši Kristu, Máří Magdaléně, církvi, uctívání posvátné ženy nebo svatém grálu. Jestli tomu tak skutečně je, na to se snaží odpovědět tato kniha Michaela a Veronicy Haagových. Seznamují čtenáře s historickým, kulturním a náboženským pozadím Brownova románu, provázejí jej místy, kde pátrali v knize Robert Langdon se Sophií Neveuovou po svatém grálu, vyprávějí zajímavosti ze zákulisí natáčení hollywoodského velkofilmu, ale především odpovídají na otázku, do jaké míry je to, o čem Brown píše, skutečné, a kde začíná fikce. S touto knihou v ruce se můžete bez obav vydat na výpravu ve stopách hrdinů románu, jak se to ostatně stalo ve světě v poslední době módou, a navštívit významné lokality, které se objevily v románu nebo ve filmu.
Autor:
Nakladatel: Nakladatelství JOTA s.r.o.
ISBN: 80-7217-414-2
Rok vydání: 2006
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Počet stran: 288
Zařazení: populárně-naučné publikace křesťanství biblické postavy umělecké náměty okultismus Ježíš Kristus gnóze literární náměty historické prameny americký román Brown, Dan,
Mohlo by se vám také líbit..