Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Vatikán

Vatikán
20 %

561  Kč 699 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Obrazová publikace Vatikán čtenáři zprostředkovává v osobním, přátelském tónu setkání s každodenními aktéry vatikánských dějin dneška: kromě papeže Benedikta XVI a jeho domácnosti si čtenář může přečíst reportáže o diplomatu, správci klenotnice, ceremonáři, chlapci ze sixtinského sboru, sestře misionářce lásky, seminaristovi, veliteli švýcarské gardy, restaurátorech, fotografovi. Část věnovaná historii předkládá portréty papežů s dobovými vyobrazeními a fotografiemi významných artefaktů, a samozřejmě přehledem událostí jejich vlády. Formou fotoreportáže se čtenář seznamuje s jednotlivými liturgickými obdobími ve Věčném městě, dozvídá se mnoho zajímavostí o vatikánském státě, jeho správě, financích, mezinárodních vztazích, i o každodenní funkci jeho institucí a služeb, jako je doprava, údržba, záchranný systém, komunikační prostředky a média, nákupy a bankovnictví. Zmíněny jsou i kultura, zábava a život vatikánských rodin a klerikálních společenství. Prostor je v knize věnován rovněž vatikánské architektuře a papežským obřadním předmětům, slovníková hesla doplňují kvalitní fotografické záběry s popisnými titulky. Rychlé informaci slouží i závěrečný slovníček pojmů, papežská chronologie, rejstřík a přehledná mapka města na předsádkách.
Autor:
Nakladatel: EUROMEDIA GROUP, k.s. (KK)
ISBN: 978-80-242-2534-0
Rok vydání: 2009
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Počet stran: 320
Zařazení: populárně-naučné publikace architektonické památky fotografické publikace umělecké památky každodenní život Vatikán papežové církevní život organizace a struktura církve papežství církevní hodnostáři církevní památky
Mohlo by se vám také líbit..