Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.05
PPL Středa 15.05
Osobní odběr Čtvrtek 16.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Nejkrásnější místa světa

Nejkrásnější místa světa
28 %

428  Kč 599 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha Nejkrásnější místa světa zve k velké expedici kolem celého světa od Friska až po Nový Zéland, a to bez jakéhokoli spěchu. Představujeme vám ideální místa pro dovolenou snů. Obrázky, které v nás vyvolávají touhu po dálkách, podněcují fantazii a přináší sny o místech, která jsme dosud neviděli. Na naší planetě už téměř nenajdeme neprozkoumaná místa. Nejvyšší hory světa byly dobyty a ani hloubky oceánů už téměř neskrývají tajemství. Známé kmeny obývající ty nejodlehlejší ostrovy, většina prastarých jazyků a písem již byla rozluštěna. Svět jakoby se stále zmenšoval; mají na tom podíl i moderní dopravní prostředky, díky nimž se během několika hodin dostaneme na ty nejvzdálenější kontinenty. Zatímco Vernův románový hrdina Fogg potřeboval na svou cestu kolem svět celých osmdesát dní, v dnešní době objedeme zeměkouli za čtrnáct dní. A to se ještě stihneme zastavit jeden den v Hong kongu, nazítří zas na Havaji! Během cesty poznáváme některé z mnoha tajů a divů přírody, cizí kulturu a skvostné stavební památky.
Autor:
Nakladatel: Svojtka § Co., s.r.o.
ISBN: 978-80-256-0250-8
Rok vydání: 2009
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Polstrovaná LUX
Počet stran: 256
Zařazení: architektonické památky fotografické publikace přehledy kulturní památky turistické zajímavosti přírodní památky
Mohlo by se vám také líbit..