Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 24.05
PPL Pátek 24.05
Osobní odběr Pondělí 27.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Tamtamy času

Tamtamy času
34 %

849  Kč 1 295 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Pomyslní sokové z vrcholu cestovatelské popularity publikují poprvé společně, aby se podělili o své zážitky z jedinečného ostrova Nové Guineji. Kromě materiálů těchto největších es našeho cestování přináší kniha i rozsáhlý text Rudolfa Švaříčka o dobrodružných výpravách hluboko do nitra ostrova. Přínos této nádherné publikace je o to významnější, že nepřináší zprávy pouze o jednorázové návštěvě či expedici, ale očima známých českých cestovatelů tří generací mapuje situaci na ostrově v průběhu více než čtyřiceti let jeho novodobé historie. Knize na barvitosti ještě přidává fakt, že se její autoři liší nejen v čase, ale i v úhlu pohledu. Každý z nich je jiný, svérázný. Vzhledem k tomu, že počty zemí, které každý z nich navštívil, se počítají v desítkách, mají s čím srovnávat.
Autor:
Nakladatel: Nakladatelství JOTA s.r.o.
ISBN: 978-80-7217-724-0
Rok vydání: 2009
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem matná
Počet stran: 328
Zařazení: 20.-21. stol. cestopisy každodenní život kultura a společnost Papua-Nová Guinea kolektivní monografie domorodci Nová Guinea (ostrov) Papua (Indonésie)
Mohlo by se vám také líbit..