Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

61 minút k zázraku (slovensky)

61 minút k zázraku

194  Kč 200 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih

Zrejme ste chceli povedať šesťdesiatjeden sekúnd. Povedali ste šesť-desiatjeden minút, ale očividne ste mysleli niečo viac ako minútu. Nie, odpovedala som, bol bez pulzu vyše hodiny.

\n
    \n
  1. septembra 2010 porodila Bonnie L. Engstromová po bezproblémovom tehotenstve mŕtveho chlapčeka. Po šesťdesiatjeden minútach, presne vo chvíli, keď sa už lekári chystali vyhlásiť ho za mŕtveho, začalo srdce Jamesa Fultona Engstroma zrazu biť.
  2. \n
\n

V priebehu týchto šesťdesiatjeden minút manželia Engstro-movci prosili Jamesovho menovca arcibiskupa Fultona J. Sheena a spoliehali sa na jeho mocný príhovor.

\n

Už to, že James vôbec ožil, bol zázrak. Zvyšok jeho príbehu je však ešte ohromujúcejší. Zatiaľ čo Engstromovci sa už pripravovali na to, že ich chlapček bude nevidiaci, neschopný chodiť a rozprávať, a do konca života kŕmený cez vyživovaciu trubicu, začal klíčiť ďalší zázrak. V protiklade ku všetkým lekárskym prognózam James nielenže prežil, ale postupne sa začal zotavovať a prospievať. A dodnes sa teší dobrému zdraviu. V roku 2014 lekárski experti a teologickí poradcovia Kongregácie pre kauzy svätých jednomyseľne uznali tento zázrak za pravý.

\n

Tento udivujúci, ale pravdivý príbeh, plný slabosti i sily, žiaľu i jasania, nádeje a radosti nás učí, že zázraky sú možné - skrze našu vieru v Krista a príhovor veľkého zástupu svedkov.

Autor:
Nakladatel: Zachej
ISBN: 978-80-8211-279-8
Rok vydání: 2021
Jazyk : SLK
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 152
Mohlo by se vám také líbit..