Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 22.05
PPL Středa 22.05
Osobní odběr Čtvrtek 23.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Rozbité sny

Rozbité sny
Sleva až 70% u třetiny knih
Každý z nás sníva svoje skromné sny a netuší, že sú nejaké lepšie. Snívame o krásnom manželstve, talentovaných deťoch, pevnom zdraví a dostatku peňazí, ktoré nám dovolia, aby sme si život naozaj vychutnali. Snívame o zmysluplnej práci a príležitostiach meniť svet k lepšiemu. To všetko sú dobré veci. Je celkom prirodzené, že po nich túžime. Problém tkvie v tom, že ich považujeme za veci najlepšie. Práve preto nám Boh hovorí, že sme naivní. Dobrý život už nie je najlepším požehnaním. Vlastne ním nebol nikdy. Najväčším požehnaním je teraz stretnutie s Bohom. My to ale nevidíme. Boh sa teda púšťa do práce a chce nám pomôcť, aby sme videli jasnejšie. Jeden zo spôsobov, ktorým na nás pracuje, spočíva v tom, že dovolí, aby sa nám tie skromnejšie sny zrútili. Dovolí, aby nás to bolelo, a nezasahuje, aby nás z toho dostal.
Nakladatel: Návrat domů
ISBN: 80-7255-125-6
Rok vydání: 2005
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 156
Zařazení: populárně-naučné publikace sebepoznání sebevýchova životní problémy Bůh a člověk smysl života utrpení Boží prozřetelnost
Mohlo by se vám také líbit..