Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Sedimenty diagnózy wellness

Sedimenty diagnózy wellness
49 %

128  Kč 249 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

Bizarní dobrodružství v podzemí běloruských solných dolů proměněných v luxusní sanatorium.

Prepper Oktobrin přijíždí do běloruského Soligorsku, do bývalých dolů na potašovou sůl, které se proměnily v luxusní sanatorium pro léčbu plicních chorob. Jeho cílem je prozkoumat, zda by bylo možné podzemní prostory obývat i po očekávané proměně světa. V rekultivovaném dole totiž vidí ideální úkryt před jakoukoli formou kolapsu.

Ač je sám zdravý, podstupuje v podzemí léčebný pobyt, při němž má získat kontrolu nad svým životním osudem, prozkoumat své vlastní možnosti a učit se přežít nezávisle na vnějších okolnostech.

Postupem času však začíná cítit nejen tíhu stovek metrů horniny nad sebou, ale i mantinely, které mu vymezuje personál sanatoria, moc lékařů a celková deprivace a osamělost.

Prepperovo očekávání kolapsu a prožívání krize se překrývá s různými strategiemi na její možné přečkání. Mnozí z nás se podobnými postupy řídí už dnes ve vztahu k začínající klimatické katastrofě či jiným hrozbám, kterým naše civilizace čelí a zároveň je sama způsobuje. Text kolektivu autorů z Ateliéru intermédií brněnské FaVU uvedlo jako stejnojmennou inscenaci brněnské HaDivadlo v premiéře 5. června 2020.

Autor:
Nakladatel: HOST - vydavatelství, s.r.o.
ISBN: 9788027505302
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 192
Mohlo by se vám také líbit..