Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pátek 03.05
PPL Pátek 03.05
Osobní odběr Pondělí 06.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Poslední lov

Poslední lov
22 %

311  Kč 399 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

LUXUSNÍ VLAK, MRTVÝ POLICISTA A ZKORUMPOVANÁ VLÁDA
Když kapitánovi Bennymu Griesselovi přistane na stole spis s odloženým případem, neochotně se spolu se svým parťákem Vaughnem Cupidem pustí do ověřování důkazů, které se vztahují k možné vraždě bývalého policisty Johnsona Johnsona. Ten totiž zmizel na jedné z nejluxusnějších vlakových linek směřujících z Kapského Města do Pretorie. Odpovědi, které Griessel a Cupido hledají, mohou znát dva Johnsonovi spolucestující, jenže to vypadá, že se dočista vypařili. Těch několik stop, na které Benny a Vaughn narazili, navíc napovídá, že by mohlo jít o snahu zamaskovat mezinárodní skandál.
Mezitím ve francouzském Bordeaux, daleko od své rodné Jihoafrické republiky a revolucionářské minulosti, žije Daniel Darret novým klidným životem. Jenže když se ve městě objeví muž z Danielovy minulosti a chce si ještě jednou naposled objednat jeho jedinečné dovednosti, musí se Daniel rozhodnout, jestli zůstat v anonymitě, nebo zasadit smrtící ránu zkorumpované vládě...

Autor:
Nakladatel: MOBA
ISBN: 9788024394619
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 472
Mohlo by se vám také líbit..