Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Evoluční fytoterapie

Evoluční fytoterapie
30 %

487  Kč 699 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Tato průkopnická kniha zkoumá spojení klinického bylinářství, ajurvédy, lékařské astrologie, spagyrické alchymie a lékařských a esoterických tradic z celého světa do skutečně holistického systému rostlinné medicíny.
Představuje holistický model fytoterapie, který si je vědom celistvosti lidí a rostlin a uznává jejich napojení na celistvost stvořeného. V rámci tohoto způsobu léčby se léčivé rostliny nevyužívají jen jako zdroj účinné látky, která odstraňuje příznaky; slouží k tomu, aby v člověku obnovily jeho autentické vnitřní prostředí, vrátily ho k podstatě jeho osobnosti a poskytly léčbu, která napomáhá rozvoji lidství. Teprve pak lze vytvořit svět, který bude v harmonickém vztahu se zemí. Praxe, která poslouží k uzdravení těla, osvícení mysli, otevření srdce a uspíšení vývoje vědomí, se zaměřuje na integraci starobylých učení se záměrem formulovat nové paradigma herbální medicíny. Tím je evoluční fytoterapie.
Autor:
Nakladatel: Volvox Globator
ISBN: 9788075115997
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 522
Mohlo by se vám také líbit..