Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 24.04
PPL Středa 24.04
Osobní odběr Čtvrtek 25.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Čtyřfázový program histaminového restartu

Čtyřfázový program histaminového restartu
18 %

296  Kč 359 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

Odhalte základní příčinu vašich zdravotních problémů a uzdravte své tělo.

Revoluční čtyřfázový program, který přirozeně vyléčí vaše tělo
Miliony lidí trpí alergiemi, migrénami, kožními problémy, poruchami spánku, zažívacími potížemi nebo úzkostí v důsledku nediagnostikované intolerance histaminu. Dr. Becky Campbell, která má v oboru dlouholeté zkušenosti a sama trpí histaminovou intolerancí, vytvořila revoluční čtyřfázový program, který přirozeně vyléčí vaše tělo.

Ucelený holistický léčebný plán odhaluje příčiny a přináší fungující řešení
Co odlišuje její přístup a díky čemu je účinnější pro trvalé výsledky? Je to proto, že hledá základní příčiny a nabízí ucelený holistický léčebný plán, který se zaměřuje na stravu, environmentální toxiny, životní styl a další. Odhaluje osm nejčastějších příčin, proč tělo nezpracovává histamin správně a přináší fungující řešení v podobě plánu, který zahrnuje dietu s nízkým obsahem histaminu, péči o játra, podpoření funkce střev a pokyny, jak bezpečně znovu zařadit potraviny, kvůli kterým jste kdysi onemocněli. Čtyřfázový histaminový resetový plán pro uzdravení těla

Spolu s množstvím chutných receptů obsahuje také informace o doplňcích stravy, způsobech, jak snížit stres, a mnohé další. Investujte do svého zdraví a dodržujte čtyřfázový histaminový resetový plán pro uzdravení těla.

Autor:
Nakladatel: Anag
ISBN: 9788075543219
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Měkká
Počet stran: 184
Mohlo by se vám také líbit..