Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Moje zážitky s Božími anděly

Moje zážitky s Božími anděly
16 %

250  Kč 299 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Autorka zpracovala do českého jazyka strhující a současně pokorné a hluboce upřímné vyprávění velice zajímavého muže. Po celá desetiletí totiž v ústraní sloužil jako prostředník mezi Božím duchovním světem a lidmi. Předával ve vůli Boží duchovní pravdy pomáhající zvládat pozemský život – duchovní zákony ovlivňující naši existenci, informace o tom, odkud jsme přišli, proč žijeme na Zemi a kam se po přerušení stříbrné šňůry vrátíme.
Tento skromný a pokorný muž na žádost vysokého duchovního světa teprve nyní na sklonku své životní cesty v nabízené publikaci poprvé odhaluje dojemné vhledy do svého osobního života, mediálního tréninku i mediální práce, do nesnází, které ho potkaly, ale také do mnoha hřejivých zážitků s čistým duchovním světem. Možná se vám bude zdát až nepředstavitelné, že opravdu v lese existují neviditelné bytosti, že jiné mocné a obrovské odvrátí bouřku či že v kostele mohou paralelně probíhat mše. Uvěříte, že na skalním útesu dodnes žijí námořníci, kteří přišli o pozemský život při dávné námořní bitvě nebo že se ozve maminka, která zemřela, když vypravěči nebyly ani tři roky?
My jako nakladatelé jsme s překvapením zjistili, že díky tomuto muži vznikla naše kniha „Jak vypadá moje vlast po tomto životě“, protože právě on absolvoval s vysokým duchovním průvodcem astrální cestu po sluneční soustavě. Ano, zní to neuvěřitelně, ale vy přece také umíte v noci astrálně cestovat a pak o svých snech vyprávět. V textu také objevíte možné příčiny neúspěchu v podnikání.
Autor:
Nakladatel: Carolus
ISBN: 9788090501898
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 114
Mohlo by se vám také líbit..