Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 24.05
PPL Pátek 24.05
Osobní odběr Pondělí 27.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Latinos

Latinos
14 %

248  Kč 289 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Motto: „Až ti hlavou proběhne celý život, tak ať je na co koukat“
Knížka je dalším volným pokračováním Latinos- aneb má dvě srdce a znovu pojednává o mých malých katastrofách typu „to nevymyslíš“, při cestování po Jižní Americe. Popisuje každodenní život lidí na opačné straně světa, tak běžný pro ně a tak šokující pro nás. Popisuji šamanské rituály a přidávám recepty na indiánská léčiva.
Velice zajímavou kapitolou jsou muži a přetrvávající mačismus. Popisuji také každodenní politiku zkorumpované vlády drogové velmoci, a sem tam přidám recept na jihoamerickou specialitu. Jestliže jste si až dosud neuměli představit život v Latinské Americe, po přečtení knihy vám bude jasné, že je to Kocourkov v jeho nejhezčí podobě. Někteří lidé jsou tu chudí, ale jsou srdeční, je tu nádherná příroda, tuny ovoce a chybí civilizační stres...A máte čas žít.
Román Latinos- aneb všechno je to v hlavě, je napsaný s ironií, nadhledem a poznáním, že jen velmi málo věcí na světě je skutečně důležitých.
Autor:
Nakladatel: EPIKA
ISBN: 9788076080515
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Měkká
Počet stran: 132
Mohlo by se vám také líbit..