Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Gli incredibili racconti

Gli incredibili racconti
10 %

260  Kč 290 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Cari figli, certamente conoscete tutti la citta di Praga e alcuni di voi anche il suo fiume Čertovka ... e forse una fiaba sui piccoli polpi. Ma hai sentito parlare della piccolo buratino e del suo amico. Il nome dello buratino e Quintino e il suo amico Fukaríno? E un po \'divertente brezza. Sembra un delfino paffuto e soffia le foglie cadute nei vicoli della vecchia Praga... Ha anche creato la sua agenzia di viaggi. Ti chiedi come abbia fatto, chi e stato il suo primo passeggero e dove sono viaggiatti? Bene, lasciati sorprendere.

Drahé děti, určitě všichni znáte město Prahu a někteří z vás také jeho říčku Čertovku ... a možná i pohádku o malých chobotničkách. Ale slyšeli jste o malé dřevěné panáčkovi a jeho kamarádovi? Panáček se jmenuje Kvintíno a jeho kamarád Fukaríno. Je to malý legrační větřík. Vypadá jako buclatý delfínek a sfoukává spadané listí v uličkách staré Prahy ... Založil si také vlastní cestovní kancelář. Zajímá vás, jak to udělal, kdo byl jeho první cestující a kam cestovali? Nechte se překvapit.

\n
Autor:
Nakladatel: Powerprint
ISBN: 9788075684233
Rok vydání: 2021
Jazyk : Italština
Vazba: vázaná
Počet stran: 42
Mohlo by se vám také líbit..