Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Jedzenie i inne namiętności

Jedzenie i inne namiętności
50 %

205  Kč 409 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Sekretny składnik twojej kuchni? Miłość! Jedzenie i życie można smakować wszędzie i wszystkimi zmysłami: jeść łyżką, skubać delikatnie palcami jak foccacię, próbować jak orecchiette z truflami albo wgryzać się w nie niczym w soczystego pomidora. Wystarczą proste, lecz oryginalne pomysły i świeże, domowe, lokalne składniki. Wyczarujesz z nich: szybką sałatę z arbuza, idealną na leniwe popołudnie, piżmową dynię pieczoną w soku jabłkowym z gorącą czekoladą, gnudi z masłem szałwiowym z dodatkiem grzanek karmelizowanych syropem z pomarańczy i surówki z pora A na deser będą rozmarynowy creme brulée na polskim cydrze i szampan z kwiatów czarnego bzu!
\nMAIA SOBCZAK, autorka bloga QMAM KASZE, mistrzyni kuchennych improwizacji, zaprasza w zmysłową kulinarną podróż. Dzięki jej prostym, ale zaskakującym przepisom, które łamią kulinarne konwencje, pozwolisz sobie na prawdziwą ucztę. Bez pośpiechu. Każdego dnia.

\n
Autor:
Nakladatel: Znak
ISBN: 9788324075898
Rok vydání: 2021
Jazyk : Polština
Vazba: pevná
Počet stran: 304
Mohlo by se vám také líbit..