Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Démoni minulosti

Démoni minulosti
23 %

221  Kč 289 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Když se paní Eliška dlouho nevrací ze své každodenní projížďky, vydává se ji její manžel Vilém z Cornštejna hledat. To, co najde na cestě kousek od hradu, jím hluboce otřese. Naštěstí má opět po boku věrného přítele Jakuba, který se ujímá pátrání a je odhodlaný najít pachatele ohavného zločinu stůj co stůj. Rozbíhá se vyšetřování, kde o podezřelé není nouze, jenže který z nich je ten pravý? Navíc odhalení viníka není to nejdůležitější…
Situace se zkomplikuje ještě víc v okamžiku, kdy se na sousedním panství pana Albrechta z Hornic usídlí bájný hejkal a napadá jeho poddané. Starý šlechtic v největším zoufalství požádá Jakuba, svého úhlavního nepřítele, o pomoc. Ta je mu ale na výslovný rozkaz pana Viléma odmítnuta. Což ovšem neznamená, že Jakub nechá démona beztrestně vraždit.
Podaří se mu i tentokrát dostát své pověsti šikovného vyšetřovatele a odhalit pachatele zločinu, který zasáhl i jeho osobně, a to na tom nejcitlivějším místě?
Autor:
Nakladatel: Knihy s úsměvem
ISBN: 9788088412052
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Měkká
Počet stran: 304
Mohlo by se vám také líbit..