Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Nebojte se gefilte fiš

Nebojte se gefilte fiš
20 %

319  Kč 400 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Říká se, že židovství je o jídle a vyvedení z Egypta. To potvrdí každý, kdo židovské svátky slaví nebo nějaký zažil. Řada aškenázských receptů však působí velmi komplikovaně a pokud se je nenaučíte doma od babičky, často si na ně netroufnete.
Kniha Nebojte se gefilte fiš přináší výběr židovských receptů vyzkoušených šéfkuchařkou a zakladatelkou palačinkárny Galetka, Andreou Ernyeiovou, která všem srozumitelně vysvětlí, jak si tyto delikatesy snadno připravit doma. Kromě gefilte fiš v knize najdete recepty například na chalu, šoulet, latkes a další ikonická jídla. Nezůstali jsme jen u aškenázské kuchyně a přidali jsme i několik sefardských a středomořských receptů jako je hummus, babaganuš nebo tabboulleh.
Tato kuchařka také reflektuje současné trendy a nabízí vegetariánské alternativy tradičních pokrmů. To, jakou roli v židovství hraje jídlo, odráží také symbolika pokrmů, které se na jednotlivé svátky jí a kniha se tak stává také kulinářským průvodcem židovským rokem.

\n
Autor:
Nakladatel: Kosmas s.r.o.(HK)
ISBN: 978-80-11-00518-4
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: pevná bez přebalu
Počet stran: 92
Mohlo by se vám také líbit..