Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Nietzsche

Nietzsche
23 %

339  Kč 438 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Nezbytná četba pro každého, kdo se zajímá o filozofii jednoho z nejzáhadnějších a nejproslulejších světových myslitelů. Žádný jiný moderní filozof není tak vlivný jako Friedrich Nietzsche (1844–1900), a žádný není tak špatně chápán. Rüdiger Safranski, jeden z předních znalců Nietzscheho díla, poutavě líčí jeho strastiplné životní osudy, podrobně vysvětluje a komentuje jeho filozofické dílo a zároveň hodnotí jeho důsledky v oblasti morálky, náboženství a umění. Nietzsche ve snaze odpoutat se od tísnivého břemene minulosti vytvořil jedinečnou filozofii založenou na sebeuvědomění a neustálém seberevizi. Jeho myšlení si můžeme představit jako laboratoř, ve které se experimentuje s provokativními a někdy i riskantními argumenty.
Tato průkopnická a nadčasová biografie, jež byla přeložena do mnoha jazyků, nabízí brilantní a mnohostranný portrét neobyčejné osobnosti. Podtitul „Biografie jeho myšlení“ vhodně charakterizuje tuto úspěšnou knihu věnovanou Friedrichu Nietzschemu.

\n
Autor:
Nakladatel: Centrum pro studium demokracie a kultury
ISBN: 9788073255336
Rok vydání: 2022
Jazyk : Čeština
Vazba: Měkká
Počet stran: 316
Mohlo by se vám také líbit..