Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Úterý 07.05
PPL Úterý 07.05
Osobní odběr Čtvrtek 09.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Revmatologie v klinických scénářích

Revmatologie v klinických scénářích
20 %

338  Kč 420 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Cílem této knihy je představit způsob uvažování revmatologa nad pacientem, který přichází s kombinací symptomů a objektivních nálezů svědčících pro možnou přítomnost zánětlivého revmatického onemocnění. Na typických scénářích z klinické praxe provádí autoři čtenáře cestou od syndromu ke specifické diagnóze a tam, kde je to relevantní, i základní rozvahou o strategii a cílech léčby.

Struktura knihy je postavena na případových studiích se cvičnými otázkami (s několika návrhy možných řešení), které exponují problematiku probranou v následujícím textu.

Každá kapitola je pak uzavřena řešením klinického scénáře s krátkou diskuzí nad navrženými možnostmi. Jednotlivým případovým studiím jsou předřazeny úvodní kapitoly, které shrnují základy klinického vyšetření v revmatologii, charakterizují hlavní revmatologické syndromy a předkládají návod pro racionální využití pomocných laboratorních a zobrazovacích metod.

Nejde o vyčerpávající přehled celé revmatologie, text je zaměřen na zánětlivé revmatické choroby a systémová onemocnění pojiva s důrazem na některé aspekty v klinickém uvažování revmatologa, které autoři na základě svých zkušeností považují za podstatné a užitečné i pro širší lékařskou obec.
Autor:
Nakladatel: Mladá fronta
ISBN: 9788020444059
Rok vydání: 2018
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 280
Mohlo by se vám také líbit..