Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Sestra

Sestra

279  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Od smrti nejlepší kamarádky Charlie musí Grace pořád myslet na její poslední slova: „Grace, udělala jsem něco strašného. Snad mi odpustíš…“ Rozhodne se vyzvednout a otevřít schránku, kterou spolu coby patnáctileté dívky zakopaly v lese. Brzy začne být jasné, že je toho hodně, co o své nejlepší přítelkyni nevěděla. Třeba jak silně toužila po setkání s otcem, kterého nikdy nepoznala.
Grace začne po Charliině otci pátrat na vlastní pěst a objeví Annu, dívku, která o sobě tvrdí, že je Charliina nevlastní sestra. Anna jako by zaplnila prázdné místo po Charlie a po čase začne s Grace a jejím přítelem Danem dokonce bydlet. Jenže něco není v pořádku. Dan se chová divně, Grace se začnou ztrácet věci, má pocit, že ji někdo sleduje, kdosi proti ní vede štvavou kampaň, kvůli níž dočasně přijde o místo… Je možné, že si to všechno jen namlouvá, nebo se přiblížila pravdě o Charlie a Anně a teď se ocitla v hrozném nebezpečí?
Autor:
Nakladatel: Mladá fronta
ISBN: 9788020445919
Rok vydání: 2018
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 336
Mohlo by se vám také líbit..