Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Krajem Chrudimky

Krajem Chrudimky
23 %

194  Kč 250 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha plná barevných reprodukcí zachycuje příběh mladého malíře, který se jeden rok toulal v podhůří Železných hor, podél řeky Chrudimky, mezi Chrudimí, Pardubicemi, Luží a Hlinskem. Cestoval vlakem, na kole a nejvíc a také nejraději chodil pěšky. Se štětci a napnutým plátnem v ruksaku, nebo přidělaným na kole, v dešti či na spalujícím slunci maloval krajinu, kterou před sto lety podobným způsobem zpodobňovali jeho starší kolegové Antonín Slavíček, František Kaván či Oldřich Blažíček. V knížce malíř vypráví, jak obrazy vznikaly, anebo co vše musel prožít, než je namaloval a bez úhony dovezl do svého pražského ateliéru.

Kniha je katalogem k výstavě Tomáše Honze v chrudimské Galerii ART, Světlany a Luboše Jelínkových, kteří malíře po celý rok podporovali. Na závěr jeho anabáze uspořádali výstavu všech vytvořených obrazů. Katalog potom přináší 32 reprodukcí, včetně fotografií a vyprávění malíře z míst, kde jeho dílo vznikalo.
Autor:
Nakladatel: Galerie ART Chrudim
ISBN: 9788090574090
Rok vydání: 2018
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 32
Mohlo by se vám také líbit..