Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Vzpomínky

Vzpomínky
11 %

310  Kč 350 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Vzpomínky českého lékaře, profesora MUDr. Jana Petráška, DrSc., pokrývají celé dvacáté století. Začínají obdobím, které autor zná z vyprávění rodičů a prarodičů, a končí rokem 2000. Málokdo si již dnes dokáže představit, jak probíhalo studium medicíny po válce, jak se léčilo v malé nemocnici a ve venkovské ordinaci praktického lékaře v padesátých letech minulého století, jak fungovala lékařská fakulta a zejména slavná Charvátova interní klinika v době, kdy byl profesor Petrášek ještě mladým sekundářem.

Jan Petrášek toho vykonal za více než šedesát let na jedné klinice pro českou medicínu mnoho, úspěšně léčil, kromě toho publikoval a výrazně ovlivnil několik generací mediků. Prožil svůj dlouhý a pestrý život v sedmi obdobích - předválečném, válečném, poválečném, totalitním, v uvolnění roku 1968, v normalizaci a v době po listopadu 1989. Nyní poutavě sepsal, jaké ty doby byly a jsou - a je to čtení opravdu zajímavé.
Autor:
Nakladatel: Galén
ISBN: 9788074923838
Rok vydání: 2019
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 340
Mohlo by se vám také líbit..