Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Ztracený pastýř

Ztracený pastýř
15 %

194  Kč 229 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Lawlerova kniha je vyprovokována obtíží, kterou bolestně pociťuje řada lidí: papež František se pro ně stal obtížně srozumitelným. V úvodu knihy autor říká, že z počátku papeži velmi fandil a radoval se z něj.
Postupně ale problémy narůstaly a knihu vlastně napsal pro ty, kteří podobně jako on zůstávají v nejistotě a v rozpacích.
V knize Ztracení, jež pojednává o zrůstu a pádu katolicismu v Bostonské diecézi a českému čtenáři je dobře známa, se Lawler ukázal jako dobrý novinář, kterému jde o fakta a je umírněný v ideologickém hodnocení a nálepkování.
Proto stojí za to věnovat pozornost i této knize. Pokud totiž nezastáváme zcestnou tezi, že o současném pontifikátu se nesmí říci nic kritického. Pak tedy musíme uvítat kultivovanou a neemotivní podobu Lawlerova textu, který mapuje slova a události, dává je do souvislosti a do kontextu, ale nenutí čtenáře, aby přijal nějaké prefabrikované rozhodnutí či zaujal nějaký žádoucí postoj. Nechává na čtenáři, aby si věc promyslel a udělal si názor sám.
Autor:
Nakladatel: Kartuziánské nakladatelství
ISBN: 9788087864487
Rok vydání: 2019
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 220
Mohlo by se vám také líbit..