Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pondělí 06.05
PPL Pondělí 06.05
Osobní odběr Úterý 07.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

(M)univerzita

(M)univerzita
14 %

210  Kč 245 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Název [M]UNIVERZITA je víceznačný. Písmeno [M] znamená „moderní“, „Masarykova“, „mezinárodní“ i „moje“ univerzita. Petr Fiala v této knize přemýšlí o ideji, identitě a funkcích univerzit a o proměnách českých vysokých škol ve 21. století.
Kniha přináší autorovy proslovy, vystoupení a texty z posledních patnácti let věnované univerzitám a jejich prostředí. Je zajímavým svědectvím a důležitým dokumentem úsilí o pozvednutí českých vysokých škol, tak aby dokázaly reagovat na výzvy doby a očekávání společnosti i obstát v mezinárodní konkurenci.
Fiala ukazuje a zkoumá souvislost mezi změnami ve společnosti, kvalitou politiky a rozvojem univerzit. Vývoj českého vysokoškolského systému zasazuje do širších mezinárodních souvislostí. Středobodem jeho zájmu je pochopitelně Masarykova univerzita. Celou publikací prostupuje autorův hluboký vztah ke vzdělání, vědě a univerzitě jako důležité instituci naší civilizace. Vychází jako autorova osobní pocta Masarykově univerzitě k jejímu 100. výročí.
Autor:
Nakladatel: Books & Pipes Publishing
ISBN: 9788074851841
Rok vydání: 2019
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 232
Mohlo by se vám také líbit..