Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Setkání žádného druhu

Setkání žádného druhu
15 %

171  Kč 200 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Taky se pokaždé zdráháte volat domů, a přesto chcete v očích rodičů zůstat dobrým dítětem? To už dnes snadno dokážete. Chcete zazářit na seznamce, aniž byste kdy museli napsat jediné slovo? Naše doba umí uspokojit i takovouto poptávku. Najměte si hlavního hrdinu příběhu – profesionálního imitátora, který za vás povede nepříjemnou komunikaci s rodinou či s potenciálním partnerem!
Ve světě Lukáše Horáka jsou vztahy na klíč, rychlé a povrchní, jsou snadno odžité bez vrcholů a pádů, jsou to setkání bez účasti, bez doteků, bez obohacení, přesně zapadající do doby realizované na displejích laptopů a chytrých telefonů. Jaký je ale hlavní hrdina příběhu? Žije s mlčenlivou velrybou, která snad kdysi mohla být jeho matkou. Jeho láska je televize a fanta ve všech jejích licencovaných podobách. Se svým nejlepším přítelem Kelem předstírá rvačky pro turisty. A když mu nestačí porno a instastories fitness modelek, finguje náhodná setkání se ženami při cestě vlakem. Pak přijde náhlý cit k jedné z klientek. A povodeň. A pohodlí jednoho strnulého života naruší přivalová vlna, která smete nehybnost a všechno změní…
Tato nápaditá novela se čte jedním dechem, je plná překvapivých nápadů a jemný humor se vznáší na pozadí smutku.
Autor:
Nakladatel: Milan Hodek
ISBN: 9788087688885
Rok vydání: 2019
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 204
Mohlo by se vám také líbit..