Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Moderní farmakoterapie v urologii

Moderní farmakoterapie v urologii

591  Kč 595 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Ediční řada Moderní farmakoterapie se rozrůstá o další svazek, tentokrát z oboru urologie. Farmakoterapie v tomto tradičně operačním oboru dosáhla v průběhu posledních dvou desetiletí dříve netušené šíře, ale také pronikavých úspěchů, které zásadním způsobem zlepšují kvalitu života jak mužů, tak žen trpících urologickými problémy.
V čele autorského kolektivu stojí autor z předního pracoviště oboru – Urologické kliniky 1. LF UK a VFN v Praze – MUDr. Libor Zámečník, Ph.D., FEBU. Koncepce knihy klade důraz na praktičnost, na konkrétní návody jak u každé nozologické jednotky začít s léčbou a jak pokračovat podle léčebné odezvy, resp. jak léčbu modifikovat za konkrétních podmínek.
Výsledkem je mimořádně přínosná kniha, která má šanci významně ovlivnit farmakoterapeutické zvyklosti v urologické praxi v České republice. Kniha je určena především urologům a (uro)gynekologům, přínosná však bude rovněž pro lékaře řady dalších oborů.
Autor:
Nakladatel: Maxdorf
ISBN: 9788073456092
Rok vydání: 2019
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 320
Mohlo by se vám také líbit..