Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Cesta k jemnosti

Cesta k jemnosti
12 %

291  Kč 329 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
V záplavě sofistikovaných informací o jezdecké technice, trénování, péči o koně nebo spletitostech výstroje někdy narazíte na knihu, která vás donutí zastavit se, zamyslet a hledat vyšší úroveň vztahu s koněm. Jednou z nich je Cesta k jemnosti od proslulého amerického trenéra Marka Rashida. Popisuje svou osobní cestu k jemnosti a analyzuje události zdánlivě s koňmi nesouvisející, které ho nakonec vedly správným směrem. Jemnost v jeho pojetí není samotná technika, je to jemné vyladění uvnitř nás, které přenášíme vně, do našeho úmyslu, sevření vodítka či otěže a dále do prvního kontaktu, jehož kvalita může mít překvapivě ohromující dopad. Je to schopnost vycítit odpověď koně a cizelovat schopnost vnímání koně i sebe sama. Protože „skutečný horsemanship se rozvíjí v kvalitě vnímání všeho, co děláme - nejen toho, co děláme s koňmi“.

Pokud to na vás působí až mysteriózně, nenechte se mýlit, za vším jsou fyzikální zákony a Rashid si je vzal velmi šikovně na pomoc při vysvětlování. A tak dojde i na šíbování vagónů, pilotování vrtulníku a pointu statického, dynamického a kinetického tření. Myšlenku jemnosti a její praktikování v každodenním životě navíc dokreslují příběhy některých jeho žáků. Kniha je rozdělena na devět kapitol a přináší neotřelý pohled na podstatu používání otěží, vodítka, tlaku a tahu.
Autor:
Nakladatel: Arcaro
ISBN: 9788090712751
Rok vydání: 2019
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 176
Mohlo by se vám také líbit..