Domácí uzení – ryby, maso, drůbež
14
%
215 Kč 249 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Proč kupovat hotové výrobky, když je domácí uzení vlastně snadné – a navíc pak člověku mnohem lépe chutná? Uzení se zkrátka vrací do popředí zájmu a nemálo nadšených amatérských kuchařů stále častěji rozmazluje své hosty i výrobky z domácí udírny. Kromě různých způsobů uzení, které propůjčují rybám, masu, zvěřině, drůbeži i spoustě dalších jídel zcela ojedinělou chuť a prodlužují tak jejich trvanlivost, představuje autorka i nejrůznější druhy udíren. Užitečnou publikaci nabitou informacemi doplňuje spousta rozmanitých a kreativních receptů z domácí udírny.
Metody uzení horkým, teplým nebo studeným kouřem
Různé druhy dřeva a doplňkové „ochucování“ kouře
Typy udíren
Příprava potravin před uzením
Tipy a triky od profesionálních uzenářů
Základní recepty na uzení masa, ryb, zvěřiny a drůbeže
Metody uzení horkým, teplým nebo studeným kouřem
Různé druhy dřeva a doplňkové „ochucování“ kouře
Typy udíren
Příprava potravin před uzením
Tipy a triky od profesionálních uzenářů
Základní recepty na uzení masa, ryb, zvěřiny a drůbeže
Autor: | Sartor, Maria |
Nakladatel: | Vašut |
ISBN: | 9788075411761 |
Rok vydání: | CZE |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | CZE |
Počet stran: | CZE |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Uzení, nakládání a konzervování masa ...
-
Český špion Erwin van Haarlem + Bison...
Jaroslav Kmenta
-
Udírny a uzení
Egon M. Binder
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
Dyk Vladimír
-
Křížovky – hvězdy našeho popu
-
Expres Low Carb
Schocke, Sarah
-
Low Carb
Wetzstein, Cora
-
Rhodos - Merian Live!
Klaus Bötig
-
Chalkidiki / Thessaloniki - Merian Live!
Verigou, Klio
-
Pletené čepice – od klasických až po ...
Lamm, Anja
-
Nejlepší hry se psem
Wolf, Kirsten
-
Masožravé rostliny – rafinované pasti...
Jean-Jacques Marie
-
Pletené ponožky – je to tak snadné
Ulmer, Babette
-
Omalovánky 2+
-
Omalovánky 3+
-
Francouzský buldoček - Výběr, chov, v...
Posthoff Anne