Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Domácí uzení – ryby, maso, drůbež

Domácí uzení – ryby, maso, drůbež
14 %

215  Kč 249 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Proč kupovat hotové výrobky, když je domácí uzení vlastně snadné – a navíc pak člověku mnohem lépe chutná? Uzení se zkrátka vrací do popředí zájmu a nemálo nadšených amatérských kuchařů stále častěji rozmazluje své hosty i výrobky z domácí udírny. Kromě různých způsobů uzení, které propůjčují rybám, masu, zvěřině, drůbeži i spoustě dalších jídel zcela ojedinělou chuť a prodlužují tak jejich trvanlivost, představuje autorka i nejrůznější druhy udíren. Užitečnou publikaci nabitou informacemi doplňuje spousta rozmanitých a kreativních receptů z domácí udírny.
Metody uzení horkým, teplým nebo studeným kouřem
Různé druhy dřeva a doplňkové „ochucování“ kouře
Typy udíren
Příprava potravin před uzením
Tipy a triky od profesionálních uzenářů
Základní recepty na uzení masa, ryb, zvěřiny a drůbeže
Autor:
Nakladatel: Vašut
ISBN: 9788075411761
Rok vydání: CZE
Jazyk : Čeština
Vazba: CZE
Počet stran: CZE
Mohlo by se vám také líbit..