Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Jiří Suchý & Tingltangl

Jiří Suchý & Tingltangl
11 %

437  Kč 490 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha obsahuje souborné vydání všech rozhovorů, které Karel Hvížďala s Jiřím Suchým vedli s odstupem třiceti let. Je to v Čechách a na Moravě poprvé, co se z autora písňových textů a herce v tingltanglu, jak se s odstupem času ukazuje, stal největší český básník druhé poloviny 20. století. A je to také poprvé, kdy nějaké autorské divadlo vydrželo šedesát let a kdy jeho zakladatel ještě v osmaosmdesáti letech vystupuje skoro denně na jevišti.

Slovem „legenda“ je dnes označován kdekdo, ale osobnost Jiřího Suchého vrací tomuto označení původní význam. V knize se mluví o Suchého osobních zápasech, o jeho talentech, ale hlavně o tingltanglovém divadle, jehož hlavním smyslem je již šedesát let rozesmávat diváky. Jiří Suchý je ukázkou vůle, pracovitosti, kreativity i smyslu pro humor, jimiž i díky své popularitě čelil záludnostem různých ideologií či neviditelné ruce trhu a demaskoval jejich ornamenty.

Kniha vychází k šedesátému výročí Semaforu.
Autor:
Nakladatel: Galén
ISBN: 9788074924347
Rok vydání: CZE
Jazyk : Čeština
Vazba: CZE
Počet stran: CZE
Mohlo by se vám také líbit..