Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pátek 03.05
PPL Pátek 03.05
Osobní odběr Pondělí 06.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Daňový systém ČR cvičebnice 2019

11 %

512  Kč 575 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Tento komplet cvičebnic je zpracován kolektivem zkuąených vysokoąkolských učitelů s mnohaletou praxí v oblasti daňového práva ČR a zdanění.
Obsahuje několik typů příkladů od základních aľ po opakovací moduly sloľené předevąím z komplexních příkladů. Připravené úkoly jsou promyąleně koncipovány tak, aby umoľnily procvičit, rozvinout, utvrdit a částečně zautomatizovat znalosti vycházející ze studia učebnice. Jsou zařazeny jak obecné úkoly určené k pochopení konstrukce daní a k naznačení jejich vzájemné provázanosti, tak i výpočtové příklady řazené od jednoduchých k sloľitějąím a komplexnějąím. Cvičebnice je koncipována jako pracovní seąit, do kterého lze výsledky jednotlivých úkolů přímo zaznamenávat. V závěru jednotlivých seąitů naleznete klíč k řeąení úkolů, aby bylo moľno si ověřit správnost výsledku.
Pro snaząí orientaci Cvičebnice důsledně navazuje svojí strukturou na učebnici Daňový systém ČR 2018, a to včetně členění do subkapitol.
Jednotlivé díly je moľné zakoupit samostatně nebo jako komplet vč. CD-ROMU s prezentacemi ke vąem kapitolám učebnice a tabulkami pro daňové výpočty za zvýhodněnou cenu.
Autor:
Nakladatel: VOX
ISBN: 9788087480755
Rok vydání: CZE
Jazyk : Čeština
Počet stran: CZE
Mohlo by se vám také líbit..