Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 22.04
PPL Pondělí 22.04
Osobní odběr Úterý 23.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Mozek

Mozek
15 %

226  Kč 265 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Pronikání do tajuplných a vzrušujících hlubin mozku připomíná dobrodružné plavby mořeplavců, kteří v dávných dobách vyplouvali do dálav rozbouřených moří a oceánů. Když pak za jejich horizontem objevovali dosud neznámé země a světadíly, zdálo se, že jsou konečně u vytouženého cíle. Cesta poznání však ve skutečnosti teprve započala a vede stále kamsi do nedohledna. Ti, co nyní pokračují v objevitelských stopách svých předchůdců do nitra tajů nervové soustavy, se často pohybují v neprozkoumaném teritoriu neznáma, skrývajícím ještě mnohá překvapení.
Autor, který má za sebou již řadu vydaných populárně naučných knih, se tentokrát do těchto nepopsaných stránek široce rozvětvené problematiky výzkumu mozku vydává z nevšedních zorných úhlů pohledu. V tom, co skrytě nosíme ve své hlavě, je totiž svým způsobem „naprogramováno“ i naše osobní štěstí, nálady, emoce, agresivita, rozlety ducha, žádosti těla, činy hrdinství či projevy strachu, tvůrčí nadání, genialita jedinců, obrazotvornost, schopnost vidět neviditelné a dotýkat se nehmotného, vůle k životu, neschopnost život pochopit, ale také nezlomné úsilí ho co nejlépe prožít.
Paradoxem je, že si souvislosti toho, co jsme prožili, prožíváme a budeme prožívat, většinou neuvědomujeme nebo je v tomto širším kontextu nevnímáme. Jsou pro nás, obrazně řečeno, téměř neviditelné.
Lépe do nich proniknout na pozadí řady dalších zajímavých údajů a skutečností bylo autorovým záměrem, který stál u zrodu této knihy. Kniha obsahuje velké množství fotografií.
Autor:
Nakladatel: Petrklíč
ISBN: 9788072296835
Rok vydání: CZE
Jazyk : Čeština
Vazba: CZE
Počet stran: CZE
Mohlo by se vám také líbit..