Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 01.04
PPL Pondělí 01.04
Osobní odběr Úterý 02.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Delirium nevinnosti

Delirium nevinnosti
26 %

222  Kč 299 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Píše se rok 1975. Ve své luxusní vile je chladnokrevně zavražděn vysoký činitel ministerstva vnitra. O pár dní později je v okolí Botiče nalezena mrtvola pohřešované prominentní prostitutky.
Obou případů se ujímá kriminalista Jan Kopřiva, který má však zásadní problém: Vinou nedávného zranění trpí výpadky paměti a většinu událostí ze své minulosti si nepamatuje. Jak ale nachází stopy vedoucí k odhalení pachatelů obou případů, začíná se zamotávat do chapadel komunistické rozvědky, tajných služeb a malých či větších lží, ve kterých v té době žila většina z nás. Až Kopřiva jednoho dne zjistí, že tím největším nepřítelem, se kterým se bude muset utkat, jsou stíny jeho vlastní minulosti. A pokud se jim nepostaví, nemilosrdně ho stáhnou pod hladinu.
Pokud si v souvislosti s knihou Delirium nevinnosti můžete být něčím jisti, tak tím, že si do poslední stránky nemůžete být jisti vůbec ničím.
Autoři knihou vzdávají hold starým československým detektivkám a kriminálním filmům a na pozadí skutečných historických událostí skládají pestrý obraz lidských osudů z dob, kdy se pod povrchem zdánlivě všedního života ukrývalo zlo omlouvané rozličnými pohnutkami a důvody.
Delirium nevinnosti není jen kniha, která se dobře čte. Je to kniha, kterou budete s jejími hrdiny prožívat!
Autor:
Nakladatel: No Limits
ISBN: 9788087973462
Rok vydání: CZE
Jazyk : Čeština
Vazba: CZE
Počet stran: CZE
Mohlo by se vám také líbit..