Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Essex County

Essex County

496  Kč 499 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Sychravá krajina a venkov posetý osamocenými farmami tvoří kulisy rodinné ságy, v níž se osudy postav protínají na ploše jednoho století.
Osiřelý chlapec vyrůstá se strýcem, s nímž si moc nerozumí, před realitou utíká do světa fantazie a obléká se do superhrdinského kostýmu. Z bratrů, kteří kdysi tvořili hokejový tým, se stali zahořklí samotáři rozdělení vzájemnou křivdou. Dobrosrdečná zdravotní sestra zjišťuje, že na některé staré rány obvaz nestačí. Životy všech protagonistů ukazují, že proti bolesti a samotě se dá bránit empatií a soucitem.

Příběh o kořenech smutku, o tajemstvích, která rodiče střeží před dětmi, o zradě i usmíření se stal klasikou moderního komiksu. Podobně jako Persepolis, Maus nebo Pod dekou k němu přilákal nové publikum. V národní literární soutěži Canada Reads získalo toto dílo v hlasování čtenářů titul Nejlepší román desetiletí, přestože se jedná o komiks. Od veřejnosti získalo víc hlasů než ostatní soutěžní knihy dohromady.

- Vítěz Ceny Alex udělované Asociací amerických knihoven
- Vítěz Ceny Douga Wrighta
- Vítěz Ceny Joea Shustera
- 25 komiksů, které musíte přečíst, než zemřete, podle magazínu Complex
- Zařazení do knihy 1001 komiksů, které musíte přečíst, než zemřete
„Komiksové médium v nejlepší formě.“ -- Booklist
Autor:
Nakladatel: Paseka
ISBN: 9788074329807
Rok vydání: CZE
Jazyk : Čeština
Vazba: CZE
Počet stran: CZE
Mohlo by se vám také líbit..