Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Karty Carpe Diem

Karty Carpe Diem
16 %

1053  Kč 1 250 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Karty Carpe Diem otevírají cestu k sebeuvědomění a učí vás, jak si naplno užívat života.
Z psychologů, kteří úspěšně užívali výklad karet v rámci rozvoje osobnosti, je asi nejznámější C. G. Jung. Věřím, že každý z nás je největším odborníkem na sebe sama. Potřebujeme se pouze zastavit a vrátit se k sobě. Karty Carpe Diem jsem vytvořila, aby Vám zprostředkovaly toto zastavení. Sebekoučovací karty Carpe Diem vznikaly jedenáct let. Otázky na kartách jsou výsledkem více než pěti tisíc hodin s mými klienty, fotografie jsem nafotila na pracovních cestách. Citáty na kartách jsou jako moji dobří přátelé. Inspirují mě a ráda se k nim vracím.

Pochopila jsem, že člověk může procestovat celý svět, vylézt až na vrcholky hor, potápět se do hlubin oceánů, a přitom neobjevit sebe, své nitro. Karty jsem vytvořila proto, aby Vám sloužily k hlubšímu pochopení sebe i druhých, abyste měli se sebou i s ostatními soucit, abyste dokázali smysluplně žít a naplno užívat života. Aby každý den Vašeho života stál za to!
Autor:
Nakladatel: Vokáčová
ISBN: 8594194820015
Rok vydání: CZE
Jazyk : Čeština
Vazba: CZE